Relatie-coaching

Willen jullie de weg naar elkaar weer vinden? Verlangen jullie ernaar om weer zonder negatieve lading met elkaar te verbinden en te communiceren? Zijn jullie klaar voor een aanpak die jullie relatie naar een nieuw level brengt?

En zijn deze stellingen herkenbaar?

Dan wordt het tijd voor actie, jullie gaan samen met mij werken aan je relatie!

Een collega-therapeut van mij zei altijd: “het scheelt een jas als je een fijne relatie hebt”. Daar ben ik het volledig mee eens. Een relatie waarin je je vrij, geliefd en verbonden kunt voelen is een enorme kers op de taart van het leven.

Contact Coach Eindhoven Antoinette Hoek

Een goede relatie is ook hard werken!

Relatiecoaching

Relatiecoaching helpt als je er samen niet meer uitkomt. Als jullie in “rondjes” blijven draaien met elkaar. Als het voelt of jullie steeds verder uit elkaar groeien. Praten gaat vaak over wie er gelijk heeft of wie de eerste erkenning krijgt. De gesprekken (of de ruzies) zorgen vaak voor meer frustratie en eenzaamheid.

Willen jullie de weg weer naar elkaar vinden? Verlangen jullie ernaar om weer zonder vervelende lading met elkaar te verbinden en te communiceren? Dan is actie noodzakelijk. Met relatie-coaching kunnen jullie elkaar opnieuw leren vinden.

Ik (de coach) heb de rol om gesprekken tussen jullie te begeleiden zodat jullie elkaar begrijpen en jullie je door elkaar begrepen voelen. Daarin ben ik neutraal en bewaak ik dat jullie allebei gelijkwaardig aan bod komen.

Het coach traject

Een traject start met een kennismaking. Daarin wordt samen bepaald of het klikt en of er een coach traject wordt ingezet. Deze kennismaking is kosteloos.

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met mij op.

Coach Eindhoven Antoinette Hoek