Over Antoinette Hoek

Hoi, ik ben Antoinette Hoek en natuurlijk stel ik mezelf graag even aan je voor! Ik heb net als ieder ander, een pad bewandeld voordat ik mijn ware kracht vond en kon uitoefenen als professie. 

Het is inmiddels al 18 jaar geleden dat ik mijn eerste kennismaking had met persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik ging toen zelf aan de slag, als klant/cliënt, met de methode die ik nu in mijn praktijk aanbied. Het resultaat? Een enorme positieve verandering in mijn leven!

Contact Coach Eindhoven Antoinette Hoek

En geloof me, ik was een hele harde noot om te kraken.

Meer over Antoinette Hoek

Vanaf dat moment kreeg ik de ruimte om te groeien. Ik ging studeren en heb de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Mensgericht Coachen, NMI Mediator en Scrum Master allemaal met succes afgerond. Ook heb ik diverse leiderschapstrainingen gevolgd. Bovendien heb ik voor de methode waar ik nu zelf actief mee werk in mijn praktijk, gedurende 4 jaar, bij Professor Goodfield de opleiding tot Senior Gedragsanalist en Senior Therapeut succesvol afgerond.

Antoinette Hoek en werkervaring

Na 10 jaar in dienst te zijn geweest bij de politie heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar een re-integratiebedrijf. Daar heb ik negen jaar leiding gegeven, van kleine teams tot grote afdelingen. De praktijk is en blijft een belangrijke leerschool, ook voor mij. Naast mijn reguliere baan, werkte ik ook als coach, mediator en therapeut. 

Nieuwsgierig

Juist die combinatie heeft me echt gevormd en gemaakt tot wie ik nu ben en stelt me in staat mijn werk als therapeut, coach en trainer voor professionals ten volste uit te oefenen. Ik geniet ervan hoe al mijn kennis en kunde nu samenkomt. Ik ben dagelijks bezig mijn nieuwsgierigheid naar “hoe het precies werkt bij ons mensen” te bevredigen. Ik bestudeer actief diverse denkwijzen, methodieken en leer van iedere nieuwe samenwerking die ik aanga.

Een vol bestaan, dat me veel voldoening geeft. En ja, soms is het strak gepland, maar nog vaker met onverwachte wendingen. Ook voor mij is het dan soms nog weleens een uitdaging om dicht bij mezelf te blijven en gaat dat de ene keer beter of sneller dan de andere keer. Daar zijn we mens voor en dat hoort bij het leven. Maar, áltijd brengt het weer mooie inzichten en een betere versie van mezelf. Dat ervaren, mogen overbrengen en leren aan anderen, dát is waar ik gelukkig van word!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Warme groet,
Antoinette

Coach Eindhoven Antoinette Hoek