Over Antoinette Hoek

Hoi, ik ben Antoinette Hoek en natuurlijk stel ik mezelf graag even aan je voor! Ik heb net als ieder ander, een pad bewandeld voordat ik mijn ware kracht vond en kon uitoefenen als professie. 

Het is inmiddels ruim 20 jaar geleden dat ik mijn eerste kennismaking had met persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik ging toen zelf aan de slag, als cliënt, met de methode die ik nu in mijn praktijk aanbied. Het resultaat? Een enorme positieve verandering in mijn leven!

Je leven in beweging zetten!

Werkwijze

Mijn werkwijze ligt dicht bij de persoon die ik ben. Vandaar een kijkje in mijn verhaal.
Ikzelf ben op mijn 33e gestart met persoonlijke ontwikkeling. Dit was geen luxe maar noodzaak. Een pittig traject omdat ik veel op te ruimen had. Mijn strategie voor dreigingen en stress waren ‘ontkenning’ en ‘controle’.
Ik vind het zelf heel prettig om doelgericht te werken en tegelijkertijd heb ik graag ruimte om te overwegen. Dat overwegen kan heel snel gaan. Vervolgens ben ik besluitvaardig
en kom in actie. Ruimte om te overwegen en doelgerichte actie gaan bij mij hand in hand. Dat komt ook terug in mijn training en coaching stijl.

Studie

Met een opgeruimd hoofd kreeg ik ontzettend veel zin om te studeren. Vanuit mijn interesse in mensen en hun gedrag begon ik in 2002 met een coach opleiding. Daarna ben ik niet meer gestopt met studeren. Je kunt me dus leergierig noemen. Ondertussen heb ik me gespecialiseerd in diverse methodieken. Mijn gereedschapskist is groot en goed gevuld met relevante kennis en ervaring. Je kunt erop vertrouwen dat ik een ruim aanbod heb als trainer en coach.

Opleidingen

Vanaf dat moment kreeg ik de ruimte om te groeien. Ik ging studeren en heb de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Mensgericht Coachen, NMI Mediator en Scrum Master allemaal met succes afgerond. Ook heb ik diverse leiderschapstrainingen gevolgd. Daarnaast heb ik een 4 jaar durende opleiding tot Senior Gedragsanalist en Senior Therapeut bij professor Goodfield succesvol afgerond.

Antoinette Hoek en werkervaring

Na 10 jaar in dienst te zijn geweest bij de politie heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar een re-integratiebedrijf. Daar heb ik negen jaar leiding gegeven, van kleine teams tot grote afdelingen. De praktijk is en blijft een belangrijke leerschool, ook voor mij. Naast mijn reguliere baan, werkte ik ook als coach, mediator en therapeut. 

Nieuwsgierig

Juist die combinatie heeft me echt gevormd en gemaakt tot wie ik nu ben en stelt me in staat mijn werk als therapeut, coach en trainer voor professionals ten volste uit te oefenen. Ik geniet ervan hoe al mijn kennis en kunde nu samenkomt. Ik ben dagelijks bezig mijn nieuwsgierigheid naar “hoe het precies werkt bij ons mensen” te bevredigen. Ik bestudeer actief diverse denkwijzen, methodieken en leer van iedere nieuwe samenwerking die ik aanga.

Een vol bestaan, dat me veel voldoening geeft. En ja, soms is het strak gepland, maar nog vaker met onverwachte wendingen. Ook voor mij is het dan soms nog weleens een uitdaging om dicht bij mezelf te blijven en gaat dat de ene keer beter of sneller dan de andere keer. Daar zijn we mens voor en dat hoort bij het leven. Maar, altijd brengt het weer mooie inzichten en een betere versie van mezelf. Dat ervaren, mogen overbrengen en leren aan anderen, dát is waar ik gelukkig van word!

Antoinette Hoek coaching praktijk

Met veel liefde en plezier coach en train ik professionals, teams, koppels, gezinnen in het versterken van hun communicatievaardigheden en persoonlijk leiderschap. Dit doe ik vanuit mijn eigen praktijk of op locatie.

Kenmerken zoals je mij het best kunt omschrijven.

Een greep uit mijn CV met relevante ervaring en opleiding.

Informatie

Wil je weten hoe jij voordeel kunt hebben bij het inzetten van team coaching? Wil je meer weten over de methodieken waarmee ik werk en vanuit welke achtergrond?

Niet twijfelen en neem contact met mij op. Ik spreek je graag!

Voor meer contact informatie zie contactpagina.

Groeten Antoinette

Coach Eindhoven Antoinette Hoek