Contact

Contact opnemen kan best een beetje spannend zijn, maar weet op voorhand dat ik graag van je hoor. Niet twijfelen, gewoon doen!
Daarnaast begrijp ik als geen ander dat je wellicht eerst nog een of meerdere vragen voor mij hebt. Het is dan het handigste om mij te mailen of een WhatsApp te sturen, waarin je alvast kort vertelt wie je bent en wat de reden voor het contact is. Dat laatste mag, het hoeft niet. Je hebt meestal dezelfde dag nog een antwoord. Daarna beslis je pas of je gebruik gaat maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Er zijn legio redenen om contact met mij op te nemen:

Contact Coach Eindhoven Antoinette Hoek

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten

Contact Antoinette Hoek Coaching

Mijn praktijkruimte is gevestigd in de wijk Strijp-S in Eindhoven en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto of fiets gemakkelijk te bereiken.

Met de auto: Er is voldoende parkeerruimte in de buurt, het is betaald parkeren wat met een bankpas of een parkeer app mogelijk is, het 1e half uur is gratis.

Met het openbaar vervoer: Op loopafstand bevindt zich station Eindhoven Strijp-S. Indien je op station Eindhoven Centraal arriveert, neem dan een van de buslijnen 401, 402 of 403, raadpleeg deze site voor de meest actuele informatie.