Ontwikkel assessment

Uiteraard wil je het talent binnen jouw organisatie optimaal benutten. De huidige trend is dat organisaties steeds flexibeler en wendbaarder moeten zijn, daardoor is een constante ontwikkeling van je werknemer essentieel.
Mensen voelen zich erg gemotiveerd wanneer ze merken dat ze beter worden in de dingen die zij belangrijk vinden. Progressie ervaren is een van de belangrijkste motivatoren binnen zijn of haar werk.
De wens, de mate en de snelheid waarin dat gebeurt verschilt per medewerker. Echter voor iedereen geldt: om succesvol te kunnen ontwikkelen is het hebben van een helder beginpunt noodzakelijk.

Ik maak een zorgvuldige, snelle en accurate analyse van jou of jouw medewerker. Deze analyse geeft inzicht in het startpunt en wat er nodig is om tot de gewenste ontwikkeling te komen.

Antoinette-hoek-coaching-assessment-2

Drijfveren, motivatie, vaardigheden en capaciteiten.
Integriteit, betrouwbaarheid en oprechtheid.
Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.
Talenten en valkuilen.

Wat is de aanleiding van een ontwikkel assessment?

Het ontwikkel assessment van Antoinette Hoek Coaching geeft je de mogelijkheid het beste uit je medewerkers te halen en maakt jouw organisatie toekomstbestendig.

De werknemer heeft een wens om intern door te groeien.
Faciliteren van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.
Leiderschapsontwikkeling.
Teamontwikkeling.
Een objectief onderzoek welke horizontale of verticale carrièremogelijkheden er zijn. Een werknemer wil onderzoeken welke toekomstige groeimogelijkheden er zijn, kan iemand doorgroeien naar een andere rol?
Een werknemer ervaart teveel stress door de huidige functie en ontwikkelt een grote mate van ontevredenheid.
Zowel een werkgever als een werknemer willen een bevestiging alvorens een ontwikkeltraject wordt ingezet

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met mij op.

team-coaching-eindhoven5