Personal coaching

Persoonlijke coaching is nodig wanneer je niet meer in de juiste beweging komt, zakelijk, privé of beide.
Dat je vastloopt wordt vaak zichtbaar doordat:

Heb je het gevoel dat je meer kunt en wilt? Is het tijd om jouw leven een positieve impuls te geven, maar je weet niet hoe? Samen onderzoeken we waar je bent vastgelopen en hoe je weer in beweging kunt komen.

Antoinette-hoek-coaching-eindhoven-22

Een betere jij,
begint bij jezelf

Persoonlijke coaching heeft inzicht nodig als vertrekpunt

Als ik aan mensen vraag welk resultaat zij van de coaching wensen, dan zeggen ze vaak iets wat lijkt op:

En ook al lijken wensen op elkaar, de mensen achter deze wensen zijn verschillend en hebben ieder hun eigen verhaal met een eigen startpunt. Ieder heeft eigen uitdagingen en leerpunten waar we mee aan de slag gaan om gewenste resultaten te bereiken.
Belangrijke toevoeging is dat het coachresultaat geen eindpunt is. Het is een manier van zijn.
Mensen gaan leven volgens waarden die beter bij hen passen. Mensen bouwen binnen coaching aan authenciteit en een sterke basis. Vanuit deze basis kunnen ze doorgroeien en bloeien en hun beste leven leiden.

Beweging en doelgerichte stappen

Vaak besteden we de meeste aandacht aan de kennis vanuit ons hoofd, ons cognitieve brein. Dat is heel bruikbaar bij technische vraagstukken of bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. Als het echter gaat om je gemoedstoestand en hoe zich dat verhoudt tot jouw gedrag, zijn er meer geschikte bronnen van informatie. Zoals de microbewegingen in je gezicht, je lichaam, het systemische domein en het emotionele brein. We gaan met al deze elementen aan de slag!

Als specialist non-verbale communicatie werk ik naast de kennis en informatie vanuit je hoofd, ook met signalen vanuit je gezicht en je lichaam. Ik analyseer je non-verbale communicatie als vertrekpunt om je te doorgronden en persoonlijke groeimogelijkheden inzichtelijk te krijgen.

Interesse?

Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek! Tijdens de coronaperiode doen we dat online. Normaliter vinden kennismakingsgesprekken plaats in mijn praktijkruimte op Strijp-S in Eindhoven.

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met mij op.

Coach Eindhoven Antoinette Hoek