Gezinscoaching

Mijn gezinscoaching richt zich op gezinnen met kinderen vanaf de middelbare schoolleeftijd.

Jouw/ jullie (samengesteld) gezin gaat je aan het hart. Daar ben je zuinig op. Je wil dat ieder gezinslid zich veilig en welkom voelt als het thuis is. Dat er over belangrijke zaken en gevoelens gepraat kan worden. En dat jullie plezier met elkaar hebben. Het voelt pijnlijk en onmachtig als dat in jouw/jullie gezin niet (meer) zo is. Dat kan door een bepaalde gebeurtenis zijn ontstaan maar het kan ook langzaam zo gegroeid zijn.

Contact Coach Eindhoven Antoinette Hoek

Luisteren en niet zenden is een kunst…

Gezinscoaching

Botsende persoonlijkheden, verstoorde communicatie, drukke agenda’s, onverwerkt verdriet, onuitgesproken zaken, persoonlijke issues, dominant gedrag, verwachtingen die ver uiteenlopen. Plus alle uitdagingen vanuit de wereld om jullie heen die invloed hebben op het gezin. Het is niet zo gek als je er samen niet meer uitkomt.

Het vergt moed om dit te erkennen. Maar dit erkennen is wel de eerste stap naar verandering. Graag ga ik met jullie gezin aan de slag.

Ik (de coach) heb de rol om gesprekken tussen jullie te begeleiden zodat jullie elkaar leren begrijpen en jullie je door elkaar begrepen voelen. Jullie leren patronen herkennen en deze doorbreken. In mijn begeleiding ben ik neutraal en bewaak ik dat jullie allemaal gelijkwaardig aan bod komen.

Vanaf de eerste sessie werken we steeds samen met het hele gezin. Belangrijk is dat iedereen dezelfde informatie krijgt en dat gezinszaken in de groep worden besproken.

In het gezin kunnen één of meer gezinsleden zelf tot de conclusie komen dat ze persoonlijke coachsessies nodig hebben om aan specifieke persoonlijke uitdagingen te werken. De inhoud van die sessies zijn vertrouwelijk. Het is aan dat gezinslid wat daarover gedeeld wordt in de groep.

Wat willen gezinnen?

Kort gezegd: het fijn samen hebben en waar nodig ook eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Zelfs als dat spannend is!

Graag verwijs ik je ook nog naar een duidelijke en uitgebreide brochure.

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met mij op.

team-coaching-eindhoven5