Ademworkshop

Ontspannen, genieten en ontvangen. Das de kern van deze workshop.

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met deze ademtechniek. Na een paar workshops voelde ik me heerlijk zacht van binnen terwijl ik mij tegelijkertijd juist krachtig voelde, een heerlijke en goede combinatie!

De nadruk bij deze ademworkshop ligt op het leren van het ontvangen via je uitademing. Je ademt letterlijk stress, spanning en fysieke pijn uit en daardoor ontstaat zachtheid, nieuwe ruimte en meer balans.

Antoinette-hoek-coaching-ademworkshop

Adem rust, ontspanning, zachtheid en gezondheid

Liquid Breath®

Omdat ik er zo veel baat bij heb ben ik zelf Liquid Breath® trainer geworden. Deze ademtechniek die gecombineerd wordt met mooie muziek is voornamelijk gericht op ontspanning. Of zoals founder Cora Verkuijlen van Liquid Breath® zegt “You can always relax more!”.

De workshop is ook erg leuk om samen met je partner of een goede vriend of vriendin te doen. Een bijzonder cadeau voor jezelf of jullie samen!

Uitgerust opstaan

Je wilt graag (weer) fit wakker worden en met een dosis energie je dag doorkomen en met name met minder pijn en vermoeidheid de dag afsluiten. Misschien ben je dientengevolge al bewust bezig met je voeding, meer bewegen en je nachtrust. Voeg daar gezond ademen aan toe!

Heb je vage gezondheidsklachten?

Soms hebben mensen onduidelijke, vage klachten. Je voelt je moe, zit niet lekker in je vel en of hebt een gevoel van algehele malaise. Jij en wellicht de huisarts kunnen maar moeilijk een vinger op de zere plek leggen.

Verminder pijn, ziekte en stress

En vind controle, focus, rust en balans terug. Krijg meer energie, een betere nachtrust en verbeter je prestaties!

Wil je meer weten?
Neem gerust contact met mij op.

team-coaching-eindhoven5