Werkwijze

Mijn werkwijze of traject, start altijd met een NVCA, oftewel een Nonverbale Communicatie Analyse. Deze analyse is digitaal en bestaat uit een interview en terugkoppeling. Deze NVCA geeft inzicht in jouw:

Werkwijze en tarieven | Antoinette Hoek Coaching Eindhoven

Werkwijze NVCA uitgelegd

Jouw communicatie is onder te verdelen in verbale en in non-verbale communicatie. De verbale communicatie is zo’n 10 procent en de non-verbale communicatie vertegenwoordigt zo’n 90 procent. Als ik het over de non-verbale communicatie heb, moet je denken aan je lichaamshouding, mimiek, oogcontact en gebaren. Omdat het overgrote deel van het non-verbale onwillekeurig en onbewust gebeurt, is het zowel voor jou als voor mij een schat aan informatie.

De inzichten en aanbevelingen die hieruit voortkomen, zijn een eye-opener op zich. Zij kunnen op zichzelf staand al voldoende zijn om de gewenste stappen te zetten en jezelf als persoon en professional te optimaliseren.

Vaak is er behoefte aan een vervolg

Wil je verder de diepte in en/of begeleiding bij het optimaliseren van jezelf als persoon en/of als professional met de bijbehorende vakvaardigheden? Dan kun je ervoor kiezen om losse sessies of een traject met me te boeken, zodat we samen actief aan de slag kunnen! De gemiddelde duur van een effectief traject bestaat uit 3 tot 10 sessies.

Meer informatie over werkwijze en tarieven?

Tijdens het eerste gesprek neem ik ook mijn uurtarief met je door. Het is goed om te weten dat sommige werkgevers hier ook budget voor vrij maken.

Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek! Meteen aan de slag? Dat kan natuurlijk ook!

Contact Coach Eindhoven Antoinette Hoek