Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is nodig wanneer je vastloopt. Dat wordt vaak zichtbaar door problemen in je relatie(s). Of doordat je een negatief beeld over jezelf krijgt. Of door lichamelijke klachten die je ervaart welke stress gerelateerd zijn.

Jouw oplossingen werken niet of maar even. Problemen lijken zich te herhalen, misschien net steeds een beetje anders.

Heb je het gevoel te overleven en niet meer te genieten? Wil jij jouw leven een positieve impuls geven? Maar weet je niet hoe? Samen onderzoeken we waar je bent vastgelopen en hoe je weer in beweging kunt komen.

Werkwijze en tarieven | Antoinette Hoek Coaching Eindhoven

Een betere jij,
begint bij jezelf

Persoonlijke coaching heeft inzicht nodig als vertrekpunt

Vaak besteden we de meeste aandacht aan de kennis vanuit ons hoofd, ons cognitieve brein. Dat kan heel bruikbaar zijn bij technische vraagstukken of het aanleren van nieuwe vaardigheden. Als het echter gaat om je gemoedstoestand en hoe zich dat verhoudt tot jouw gedrag, is er een meer geschikte bron van informatie. Zoals de microbewegingen in je gezicht, je lichaam, het systemische domein en het emotionele brein. We gaan al deze elementen aan de slag!

Als specialist non-verbale communicatie werk ik naast de kennis en informatie vanuit je hoofd, ook met signalen vanuit je gezicht en je lichaam. Ik analyseer je non-verbale communicatie als vertrekpunt om je te doorgronden en persoonlijke groeimogelijkheden inzichtelijk te krijgen. Met rake vragen en focussessies verzamelen we zichtbare en onzichtbare informatie.

Beweging en doelgerichte stappen

Alle verzamelde informatie leidt tot heldere en verrassende inzichten in jezelf. Dat alleen al zet beweging in gang. Het schept helderheid in dat wat jij anders wilt gaan doen. En dat inzicht leidt tot nieuwe besluiten. Hoe dat eruit ziet, wat je gaat doen en wat je concrete acties zijn? Dat bespreken we in enkele sessies samen.

Wil je niet alleen ingaan op je persoonlijke ontwikkeling, maar ook op de toepasbaarheid van de wetenschap die je hebt opgedaan in de vakvaardigheden die je nodig hebt als professional? Ook dat behoort tot de mogelijkheden

Interesse?

Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek!

Tijdens de coronaperiode doen we dat online. Normaliter vinden kennismakingsgesprekken plaats in mijn praktijkruimte op Strijp-S in Eindhoven 

Coaching Eindhoven Antoinette Hoek